Hjemme design og dekoration med lavt budget

Første gang lejlighedsjagt kan være en sjov, men alligevel lidt skræmmende tid. Du lærer hurtigt, at et fleksibelt andet soveværelse er stort nok til kun at passe til din kat. Men medmindre du har ventet længe nok på at have råd til en luksuriøs stor lejlighed, vil du bo et sted, der er ret lille. En første lejlighed bliver ikke så godt indrettet som dine forældres hjem, men der er adskillige måder at spare plads og penge på uden at ofre stilen.

Møbler skal fokuseres på først, før du bekymrer dig om lille tilbehør og nick-knacks. Sengetøj, kommoder og møbler til spisestue og stue er de vigtigste. Inden du begynder at købe møbler, skal du spørge venner og familie om de har noget, de gerne vil donere til dit hjem. Det ser altid ud til, at nogen, du kender, ønsker at slippe af med ældre møbler. Når du er ude af huset, vil dine forældre sandsynligvis renovere deres eget hjem og vil gerne give dig nogle hånd-me-downs.

Næste kig på garagesalg, internettet og vintage møbelbutikker. De fleste sælger med glæde deres gamle møbler til en meget billig pris. Husk bare at inspicere korrekt alt, hvad du køber; du vil ikke have en genstand, der er blevet lidt overbrugt. Når du handler i vintagebutikker, kan du nemt finde nogle unikke møbler, der skal bruges igen, der giver din lejlighed charme og karakter. Hvad der engang var beskadiget og kedeligt, kan få nyt liv med et nyt lag maling eller noget nyt polstring. At lære at genbruge møbler er også en anden måde at spare på. En mands gamle computerbord kan nu være dit køkkenbord til en brøkdel af prisen.

Undgå stormagasiner, mens du er i gang. De kan let overbelaste dig. Nogle onlineforhandlere tilbyder endda gratis forsendelse, hvis du bruger et bestemt beløb, men nogle gange er det bedst at besøge et møbeludstillingslokale, så du kan teste møblerne, inden du køber. Se også efter ting, der er multifunktionelle. En udtrækssofa kan tjene som gæsteseng. En opbevarings skammel kan rumme dine dvd’er og endda blive til et sofabord.

Med lidt kreativitet kan du være en klog shopper. Din første lejlighed vil ikke ligne et palads, men den kan stadig rumme smukke, unikke møbler, der passer til dit budget.

Skriv et svar