Hjemmesoveværelse design og stilarter

Der er mange forskellige soveværelser design og stilarter. Som med ethvert rum, så tænk på de måder, du forestiller dig at bruge rummet, og start dit design derfra. Vil du f.eks. Have et personligt tilbagetog, en lidenskabelig boudoir eller bare et roligt sted fjernet fra resten af huset? Din beslutning vil bestemme din soveværelse indretning.

Hvis du ønsker et personligt tilflugtssted, kan du tage din inspiration fra luksushotel-suiter. Her er alle ting til et behageligt ophold i ét rum. Overvej at have et lille skrivebord, et fjernsyn, der let kan ses fra sengen, og et minikøleskab. Lad dog ikke disse ting overvælde rummet. Brug mørke, varme farver for at skabe en følelse af sikkerhed og hjælpe afslapning. Tilføj personlige detaljer, som f.eks. Familiebilleder eller meningsfulde illustrationer, så rummet bliver virkelig dit eget.

For et lidenskabeligt soveværelse skal du understrege det sensuelle. Rige og luksuriøse stoffer, silkeagtige strukturer eller eksotiske mønstre stimulerer sanserne og kan skabe en romantisk stemning. Farveskemaer kan være dristige og dristige, men hovedsoveværksdesign, der understreger det eksotiske, kan ofte være upersonligt. Sørg for at bruge farver og især belysning, der er smigrende. Vægmonterede stearinlys med omhyggeligt placerede spejle, der reflekterer lyset, kan være meget romantiske.

Måske foretrækker du et stille tilbagetog væk fra husstanden, hvor du kan læse en bog. I så fald bør belysning være dit første problem. Mens det har mindst to standardlamper med høje wattpærer giver det rette belysningsniveau, kan dette være for hårdt for et soveværelse. Overvej at have koncentreret eller spotbelysning til hvert sted, hvor du læser, med blødere og mere ensartet overordnet belysning til hele rummet. Farven til denne type rum skal være neutral, hvilket hjælper med at sprede og blødgøre lyset.

Master soveværelser kan kombinere nogle elementer i alle tre af disse stilarter. For eksempel kan en krog i soveværelset omdannes til et indbydende læsningstilbage, mens sengområdet kan understrege det sensuelle. Hvis soveværelset er stort, skal du overveje at forbedre sengens privatliv og intimitet ved at placere møbler eller dekorative skærme for at skabe et intimt tilbagetog inden for et tilbagetog.

Søvn og afslapning er integrerede funktioner i ethvert soveværelse, så uanset din personlige stil, design også for komfort. Veloprettede senge, madrasser af høj kvalitet og behageligt sengetøj er alle investeringer, der betaler sig selv. Master soveværelse design, der forsømmer denne funktion i sidste ende vil være utilfredsstillende. Som med ethvert designprojekt, tøv ikke med at kontakte en professionel. Der er mange fagfolk til indretning af soveværelse, der kan undersøge dit rum og overveje din personlige stil for at skabe et rum, der passer til dine behov.

Skriv et svar